Elérhetőség
Kata Nails
Körömstúdió
 
Gyógypedikűr - Manikűr - SPA Manikűr és Pedikűr - Lakkozás normál lakkal és UV lakkal (C.N.D. Shellakkal, CN géllakkal) - Műkörömépítés
Kép
 
Kata
okl. műkörömépítő, kéz- és lábápoló, gyógypedikűrös
Nagel Techniker, Handpfegerin und Fußpfegerin
Nail technician, Manicurist & Pedicurist
 
Tel: +36(30)2193988
 
 
H-9500 Celldömölk,
Sport u. 8. 
 
 Bejelentkezés telefonon vagy helyben a szalonban !
Können Sie anmelden per Telefon oder im Salon!
For appointment ask by phone or in the salon! 
 
Website okostelefonnal:SPA méregtelenítés
 
Miért van szükség a méregtelenítésre?
"A WHO (Egészségügyi Világszervezet) kutatásai szerint az emberek 70%-a egy olyan állapotban van, mely átmenet az egészség és a betegség között. Nem beteg még, de megvan a hajlama a betegség kialakulásra. A túlterheltség és a stressz egyértelműen tipikus modern betegségeket teremtettek. A népesség egynegyedének magas a vérnyomása, 15 millió ember kap szélütést évente, 14 milliónak van rosszindulatú daganata és több mint 300 millióan cukorbetegek.
 
Ez az adat elgondolkodtató...
Szervezetünk alapvető kémiai szabályozását a savak és lúgok kölcsönhatása határozza meg. A sav-bázis háztartás egyik fontos funkciója a salakanyagok kiszűrése és kiválasztása a vérből. A savközömbösítéshez ásványi anyagokra van szükség, amit a szervezet sokszor a saját tartalékait kifosztva teremt elő, így kénytelen sókat képezni a szerves és szervetlen savakból, hogy ne marják, ne mérgezzék azt. Ezekből lesznek a salakanyagok. A salakanyag nem más, mint közömbösített, majd lerakódott sav és méreg. Így érthető, hogy miért kap egyre nagyobb hangsúlyt napjainkban a méregtelenítés.

A SPA Méregtelenítő készülék is a víz, mint gyógyító közeg erejét használja fel egy ionizátor segítségével. A lábfürdető vízben sok H- ion szabadul fel, melyek átdiffundálva a bőr rétegein, a kapillárisain át bejutnak a véráramba. A H- ionok elektronjai feltöltik a sejteket, amelyekről ezáltal leoldódnak a toxinok. A sejteknek ugyanis elektronhiányuk van, ezért kötődnek hozzájuk a méreganyagok. A negatív H ionok pedig, mint egy hátizsákot, elszállítják, és kivezetik a lábvízbe a méreg anyagokat.
A vörösvértestekkel kapcsolatba lépő negatív ionok képesek a vér savasságát az egyensúly, a lúgos irányba változtatni. Az elektronnal feltöltött sejtek regenerálódnak, így a szervezet a méregtelenítés mellett energetizálódik. Az SPA méregtelenítő egyenlő mennyiségű pozitív és H- iont termel, de a pozitívak nagy része a keletkező OH -val vízzé egyesül. Így a SPA méregtelenítő készülék egy H- ionban gazdag, azaz elektronban gazdag, antioxidáns tulajdonságú folyadékot hoz létre.
Akár 35%- kal képes a folyamat feldúsítani a vér oxigéntartalmát. Csökkenti a koleszterin szintet, serkenti a vérkeringést, stabilizálja a vérnyomást. A véralvadási idő meghosszabbodik, a vér oxigéntartalma nő, javul az agy oxigénellátása, így fokozódik az agy aktivitása, valamint javul az alvás minősége.
A kezelés kezdetén átlátszó víz az elektrolízis hatására először világossárgára változik, majd annak függvényében, hogy a szervezet mennyire terhelt salakanyagokkal, egyre sötétedik, akár rozsdabarnára, vagy feketére is változhat.
A méregtelenítő készülék csak a természetes testi kiválasztási funkciókat stimulálja!
 
Kinek ajánlott?

A méregtelenítés ezen formája mindenki számára ajánlott!
Egészséges emberek megelőzésre, szinten tartásra használhatják.
Gyenge immunrendszerre, szennyezett környezetben dolgozóknak, mérgekkel foglalkozóknak /pl. fodrász, stb./ egészségtelenül táplálkozóknak, cukorbetegség, magas vérnyomás, ízületi gyulladás és erős dohányzás esetén.
Köszvény, emésztőrendszeri zavar, álmatlanság, vérzési zavarok, fájdalmak, fejfájás, székrekedés, reuma, asztma, májgyulladás, herpesz, magas koleszterinszint, stressz, depresszió, fáradtság esetén.
Csökkenti az allergiás folyamatokat, segíti a légzést, a tüdő működését.
Hatékony kiegészítője a fogyókúrának.
 
Kinek nem ajánlható?
- pacemaker vagy bármilyen más elektromos implantátummal élők
- szervi transzplantáltak
- epilepsziás, vagy egyéb pszichés betegségekben szenvedők, főleg, akik gyógyszeres kezelés alatt állnak
- állapotos és szoptatós nők
50 év alattiak kétnaponta használhatják 14 folyamatos kezelésig, 30 perces kezelési idővel, 50 év felettiek három naponta. 8 év alatti gyermekek nem használhatják, 8-15 év közötti gyerekek maximum 15 percig.
Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink Diensleistungen / Sevices

 Kép

  Kép