Elérhetőség
Kata Nails
Körömstúdió
 
Gyógypedikűr - Manikűr - SPA Manikűr és Pedikűr - Lakkozás normál lakkal és UV lakkal (C.N.D. Shellakkal, CN géllakkal) - Műkörömépítés
Kép
 
Kata
okl. műkörömépítő, kéz- és lábápoló, gyógypedikűrös
Nagel Techniker, Handpfegerin und Fußpfegerin
Nail technician, Manicurist & Pedicurist
 
Tel: +36(30)2193988
 
 
H-9500 Celldömölk,
Sport u. 8. 
 
 Bejelentkezés telefonon vagy helyben a szalonban !
Können Sie anmelden per Telefon oder im Salon!
For appointment ask by phone or in the salon! 
 
Website okostelefonnal:Reflexzóna masszázs
 
Lábunk és lelkünk kapcsolatát ismerték az ősi civilizációk, a misztikusok és látók. Az allopátiás gyógyítás elterjedése óta azonban jórészt badarságnak nyilvánították. Az allopátiás orvoslás azért a tüneteket gyógyítja, mert a valódi okok rejtve maradnak előtte, de még az ilyen gyógyászok között is van, aki megérti, hogy a test egy-egy része az egészet képviseli.
A reflexzónamasszázsnak régi hagyománya van. I.e. 2330-as évekből származik az a sírhely, amelyben az egyik falfestmény ábrázolása szerint a lábon és kézen masszázskezelést végeztek. A gyógymód valószínűleg Kínából és Indiából származik. Az akupunktúrához hasonlóan a stimuláláson, vagyis a serkentésen alapszik. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy távoli testrésszel kapcsolatban vannak. A különböző szervek elhasznált anyagai, ha nem tudnak természetes módon távozni a testből, lerakódnak a talpon. Itt kristályos göböket képeznek, amelyek kitapintással érzékelhetőek. Így mondja el a talp a kezelőnek, hogy a test mely részei akadályozottak a működésben. Ezek masszírozásával elősegíthetjük a hozzájuk tartozó szervek vérkeringését. Ideális esetben a talpmasszázs célja a betegségek megelőzése.
Betegség esetén e gyógymód alkalmazása nem helyettesítheti az orvosi vizsgálatot és az orvos által előírt rendelkezések pontos betartását!
Nem szabad talpmasszázst végezni magas láz, heveny visszérgyulladás, gombásodás, üszkös láb, fertőző betegség, súlyos idegkimerültség és veszélyeztetett terhesség, sőt egyes szakkönyvek szerint normális terhesség esetén sem.
Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink Diensleistungen / Sevices

 Kép

  Kép