Elérhetőség
Kata Nails
Körömstúdió
 
Gyógypedikűr - Manikűr - SPA Manikűr és Pedikűr - Lakkozás normál lakkal és UV lakkal (C.N.D. Shellakkal, CN géllakkal) - Műkörömépítés
Kép
 
Kata
okl. műkörömépítő, kéz- és lábápoló, gyógypedikűrös
Nagel Techniker, Handpfegerin und Fußpfegerin
Nail technician, Manicurist & Pedicurist
 
Tel: +36(30)2193988
 
 
H-9500 Celldömölk,
Sport u. 8. 
 
 Bejelentkezés telefonon vagy helyben a szalonban !
Können Sie anmelden per Telefon oder im Salon!
For appointment ask by phone or in the salon! 
 
Website okostelefonnal: • Esztétikai pedikűr

 

 • Csodafény polírozás

 

 • Japán pedikűr

A japán manikűr nagyon hatásos a pedikűrnél is, hiszen napokig gyönyörű fényt kölcsönöz a körmöknek, és a körömlemez is erősödik a bedolgozott anyagoktól

A  természetes köröm sok esetben nem csupán ápolást igényel, hanem táplálásra is szüksége van ahhoz, hogy a növekedése megfelelő legyen és ne repedezzen, töredezzen. Ennek megoldására szolgál a japán pedikűr (japán manikűr lábkörmön alklamazott formája). Ezzel az eljárással csak természetes anyagokat (méhviaszt, tarkum port) dolgozunk a körömlemezbe. A japán pedikűr során használt hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek.

Alkalmazása során a természetes körömlemez visszakapja ragyogó fényét és rendszeres használata pedigl elősegíti az egészséges körömnövekedést. A kezeléstől a természetes köröm színe élénkül, méhviasztól pedig erősödik a köröm. Mivel a hatóanyag a körömlemezbe épül, így a kapott fény tartós marad, nem kopik. Férfiak részérére is kiválóan alkalmas, mivel esztétikus, teljesen természetesnek ható kezelést biztosít.

A japán pedikűr egyik legfontosabb hatóanyaga a méhviasz, amit a japán pedikűrön túl elsősorban nappali- és bőrtápláló krémekben alkalmaznak. A Talkum púder pedig a méhviasz hatóanyagot zárja a körömbe, továbbá a köröm védelmét és fényesítését hivatott ellátni.
 

Kinek javasolt a japán pedikűr?

Annak, aki nem szeret lakkoztatni, mégis szeretné, ha körmei fényesek, csillogóak, egészségesek lennének. Ezen kívűl jó töredező, lemezesen felváló körmök ápolására, erősebbé tételére műköröm eltávolítása után.

 • SugárFix "1perces" pedikűr

 

 • "Kleopátra titka" lábápolás tejes-mézes szépségcsomag

 

 • Spa bőrmegújító lábápolás

 

 • SPA talpmasszázs

 

 • Paraffinos Spa lábápolás

A paraffinos bőrápolás a kozmetikában, a kézápolásnál és a lábápolásnál használható. A paraffin kellemes kéz meleg hőmérséklete, a test fólia és a meleg kesztyű együttes hatása jótékonyan hat az izületekre ezért izületi betegségeknél is alkalmazzák a kórházakban is.

A paraffin rendkívüli hőtároló tulajdonsággal rendelkezik, tágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet és ezáltal lehetővé teszi a hidratáló krémek felszívódását. A kezelés hatására a száraz, durva és repedezett bőr puha, bársonyos és rugalmas lesz.

A paraffinos ápolást kúraszerűen kell alkalmazni, attól függően, hogy mennyire van kiszáradva a láb bőre. Általánosságban elmondható, hogy az első két héten 2 alkalom, utána két hétig 1 alkalom, majd kéthetente 1 alkalom ajánlott a megfelelő állapot eléréséhez és szintem tartásához.

Célszerű a pedikűr és manikűr után beiktatni a paraffin kezelést. A vendég így 15-20 perccel tölt el több időt nálunk, cserébe viszont igazi wellness érzésben lesz része.

A paraffinos kezelés után az eredmény szemmel is látható. A bőr sima, feszes, bársonyos, selymes és ragyogó.

 • Lakkozás hagyományos lakkal (francia, színes, körömerősítő)

 

 • Lakkozás gél lakkal (francia, színes)
Egy un. hibrid körömlakk, ami az UV zselé technológiát ötvözi a hagyományos körömlakkal. Könnyű, és enyhén rugalmas bevonatot biztosít, védi a körmöket és így elősegíti a köröm növekedését. Garantáltan viselhető saját körmökön akár több, mint 14 napig is!
Száradása gyors, mivel nem a levegőn szárad, mint a hagyományos körömlakk, hanem rétegenként UV fény segítségével köt meg, így már a felvitelt követően teljesen száraz és tökéletesen fényes. Rugalmassága miatt pedig ellenáll olyan helyzetekben is, ahol a hagyományos körömlakkok sérülékenyek!

 • Lenövésmentes francia körömerősítés Mani tippel

 

 • Gél lakk leszedése

A Gel-Lac (akárcsak a leoldható zselék) nem oldódnak teljes mértékben! Áztatás során az anyag csupán annyira oldódik, hogy kaparó segítségével kíméletesen le tudjuk tolni. Tehát mindenképpen szükség van rá, hogy bőrfeltoló-kaparóval távolítsuk el az oldó folyadékban feloldódott Gel-Lacot.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink Diensleistungen / Sevices

 Kép

  Kép