Elérhetőség
Kata Nails
Körömstúdió
 
Gyógypedikűr - Manikűr - SPA Manikűr és Pedikűr - Lakkozás normál lakkal és UV lakkal (C.N.D. Shellakkal, CN géllakkal) - Műkörömépítés
Kép
 
Kata
okl. műkörömépítő, kéz- és lábápoló, gyógypedikűrös
Nagel Techniker, Handpfegerin und Fußpfegerin
Nail technician, Manicurist & Pedicurist
 
Tel: +36(30)2193988
 
 
H-9500 Celldömölk,
Sport u. 8. 
 
 Bejelentkezés telefonon vagy helyben a szalonban !
Können Sie anmelden per Telefon oder im Salon!
For appointment ask by phone or in the salon! 
 
Website okostelefonnal:Manikűr, kézápolás

 

Az arc mellett a kéz az a testrészünk, ami a legjobban látszik és láttat. Épp annyira egyéni, mint az arc, és sokat elárul tulajdonosáról. Hiába az ápolt haj és arc, az elegáns ruha és cipő, a jó modor és kommunikációs technika, ha a kéz ápolatlanságot tükröz.

 

Kezeink és körmeink folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak (hideg, erős napfény, száraz levegő,…), a különböző vegyi behatások (tisztítószerek, vegyszerek, gyakori kézmosás, felületes szárítás, …). A házimunka és a foglakozásunkból adódó körülmények is sokat ronthatnak állapotukon, ezért ugyanúgy igénylik a folyamatos ápolást, mint testünk többi része.


Kezünk és körmeink állapota sok mindent elárul rólunk, a szép kéz ápoltságot és önbizalmat sugároz a világ felé. Kezünket folyamatosan érik káros hatások- vegyszerek, UV-sugárzás, betegségek-ezáltal bőrünk szárazzá, körmünk repedezetté válik. Szervezetünk öngyógyító mechanizmusa gyakran nem képes a fenti tüneteket gyógyítani, ezért szükség van manikűrös segítségére. Kezelések során a bőr megfiatalodik, a köröm ragyogó fényt nyer, ezáltal javul közérzetünk. Mára a hölgyek mellet a férfiak körében is elfogadottá vált a szépségszalonok látogatása.

  • Klasszikus manikűr

A manikűr ismét fénykorát éli. Ennek oka elsősorban az igényesség illetve a civilizációval járó munkaköri beosztások kialakulása. Amikor először találkozunk valakivel és kezet fogunk, megnézzük keze és körme állapotát. Az ápolt körmök pozitív benyomást keltenek gazdájáról, legyen az nő, férfi, fiatal vagy idős. A manikűr során a körmöket széppé, egészségessé varázsoljuk.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink Diensleistungen / Sevices

 Kép

  Kép